voorkant_1.jpg

BGZnieuws

Hier vind u al het (oude) nieuws van het bestuur.

26-10-2017
Nieuwe speeldatums ingevoegd van 2018-2019 onder de knop speeldata.

07-07-2017
Nieuwe speeldatums ingevoegd van 2017-2018 onder de knop speeldata.


14-02-2015

Beste gebruikers van de accommodatie in Vredenburg,

 

Hierbij wil ik u melden dat er in de komende week werkzaamheden zullen plaatsvinden in onze Wijk- en Sportaccommodatie Vredenburg.

Die werkzaamheden bestaan uit het vervangen van de centrale verwarmingsketel en de boiler.

In deze week zullen de zalen dus niet verwarmd zijn en is er geen mogelijkheid om warm te douchen.

 

Heeft u vragen over deze werkzaamheden? Neem dan gerust contact op met een van de beheerders. Zij zullen u graag en zo goed mogelijk informeren.

 

Na deze werkzaamheden zullen de storingen hopelijk tot het verleden behoren.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Stichting Beheer Wijk- en

Sportaccommodatie Vredenburg

 

Jan de Vos

(secetaris)

11-08-2014
Nieuwe speeldata`s seizoen 2014 / 2015 toegevoegd onder de knop speeldata.

28-04-2014

Onder de knop agenda vindt u een knop trainingen waarop u kunt zien of er wel of geen training is.

19-02-2014

Per mail ontvangen

Geachte relatie,
 
In de periode 28 april tot en met 5 mei 2014, wordt in opdracht van het Vastgoed Bedrijf Arnhem, de verlichting vervangen van de gymzaal Nicolaas Maesstraat en de Spelzaal Vredenburg waardoor gebruik van deze zalen niet mogelijk is. U stond in deze periode één of meerdere keren gereserveerd in één van deze zalen. De noodzakelijke werkzaamheden houden in dat we u uit het rooster hebben moeten halen. Vanzelfsprekend wordt er niets in rekening gebracht. Indien u in de genoemde periode toch wilt sporten, dan kunt u contact op te nemen met de afdeling sportservice via 026-3775757 of sportservice@arnhem.nl. Zij kunnen met u dan kijken naar een mogelijke alternatieve zaal.
 
Ik vertrouw er op u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
 
Met vriendelijke groet,
Léon Bronkhorst


11 November 2013.
Beste mensen, ook BGZ moet over op de nieuwe rekeningnummers (IBAN). Weet u uw nummer niet kijkt u dan op de website: https://www.iban-converteren.nl/ U kunt hier uw nummer makkelijk om zetten naar het nieuwe nummer.

07-05-2013
Ortwin Heij is op de gebruikersvergadering geweest van de stichtingbestuur van de sporthal en daar hadden ze de volgende nieuwtjes...

In de spelzaal krijgen we andere verlichting namelijk led verlichting. Op mijn vraag of de lichtkwaliteit daardoor niet afneemt werd negatief geantwoord. Er zat namelijk ook iemand van de gemeente bij en die zei dat ze het elders ook hadden en daar waren ze positief hierover. Ook het ventilatie systeem wordt verbeterd omdat er nu een kap over de afzuiger zit en deze belemmerd de aanvoer van frisse lucht. Volgend jaar worden de douche ruimtes en kleedruimte aangepakt alleen een precieze data konden ze nog niet geven.19-01-2013
Het Greet Pieterse Mixed toernooi heeft een grote uitstraling in de regio. Al weer voor de veertiende keer in successie wordt dit mixed toernooi georganiseerd door B.C. 't Seepaerd uit ’s-Heerenberg.

Op dit moment zijn er drie koppels die gaan inschrijven, maar meer in natuurlijk altijd leuk. Voor meer info kijk op de site van http://www.bc-seepaerd.nl/page4.html


19-01-2013
Bas en Chantal hebben een dochter gekregen! Namens het bestuur van harte gefeliciteerd.


06-01-2013
Op zondag 20 januari organiseert BGZ weer een grabbel/nieuwjaars toernooi. Inschrijvingen zijn gesloten.