4 maanden gratis badmintonnen op zondag?

Dit kan bij Badminton Groep Zuid. Wij willen u graag kennis laten maken met dit mooie spel, maar ook met onze leuke vereniging. U kunt daarom 4 maanden gratis badmintonnen. Tijdens deze periode kunt u een racket lenen. Shuttles worden altijd door de vereniging uitgegeven.

De actievoorwaarden

  • 5 Speelweken gratis badminton op proef. Bij inschrijving van een lidmaatschap zijn in totaal de eerste 4 maanden gratis.
  • Dit geldt voor  iedereen vanaf 14 jaar op zondag van 11.00 uur t/m 14.00 uur.
  • Rackets en shuttles aanwezig en te leen. (Voor een afgesproken periode)
  • Bij inschrijving begint direct vanaf de eerste speelmaand uw lidmaatschap. (Dus de eerste maand van uw gratis periode is de startmaand van uw lidmaatschap)
  • Opzeggen kan pas na 12 maanden lidmaatschap. (8 maanden betaling in het eerste jaar is dus verplicht. Daarna verlenging voor 12 maanden)

Heeft u na 5 speelweken geen interesse om verder te spelen bij Badminton Groep Zuid dan is dit geen enkel probleem. Echter kunt u dan geen gebruik maken van de overige periode gratis.

Wanneer u na 5 speelweken besluit lid te worden dan wordt de inschrijfdatum de eerste maand van de gratis speelperiode. U krijgt dus de eerste 4 maanden van uw lidmaatschap gratis.U betaald dan wel het inschrijfgeld in de maand dat u het inschrijfformulier retourneerd. De huishoudelijke regelementen en de voorwaarden aangaande een lidmaatschap zoals beschreven in deze en in onze statuten zijn op dit moment ook geldig.

Voor onze huishoudelijk reglementen en onze statuten klikt u op de link reglementen onder de kop ‘de club”.

Prijzen vergelijken van badminton clubs in Arnhem?

Naast recreatief badminton is het voor BGZ een missie om de contributie goedkoop aan te bieden en hierbij onze collega badmintonverenigingen ver achter ons te laten.

Binnen Arnhem heeft u wat betreft keuze uit meerdere andere verenigingen.
Op de website van de andere vereniging kunt u ook de contributie vinden.
Voor BGZ is de contributie:

Zondag (3 uur + 1 uur instructie) € 144,00
Donderdag (3 uur + 30 min instructie) € 144,00
Combi (zon- en donderdag) € 204,00

Prijzen zijn per jaar.